Продукти, качество и прецизност от Керхер

Интелигентни нововъведения могат да се нарекат всички продукти на фирма с марка Керхер. Те работят по най-модерен начин, с високи технологии, създадени са по изобретателен дух и ориентирани в бъдещето. Международния успех на KARCHER се дължи до голяма степен на множеството патенти и лицензи на фирмата. Към общо 260-те такива фирмата има 80 дизайнерски награди и всички 70% от нейните продукти KARCHER са разработени само през изминалите четири години. Именно в техники Керхер и уредите се крие нейната иновативна сила.

Компанията предлага и изключително прецизно и качествено сервизно обслужване. Фирмата не се слваи само с блестящо качество, а в действителност показва своята философия, чрез техниките си. Тя започва от консултиране, преминава през гаранционни услуги и достига до перфектна поддръжка и ремонт на всеки един от уредите си. KARCHER представят оптимални решения за своите уреди.

Освен технологии, уреди и обслужване и поддръжка, компанията предлага и специални препарати за почистване. Над 25 години фирма KARCHER създава, произвежда и разработва високо ефективни и екологични почистващи препарати. Всеки един от препарати Керхер бива изследван в лабораториите и подлежат на строги контроли. Всеки един от препаратите KARCHER може да се разграждат и биологично.

Към препарати Керхер се отнасят и почистващи машини, аксесоари и апарати. Сред тях, главно са известни, тези за лесна и бърза работа; за максимални ефекти и видими резултати; сигурна защита на околна среда или наречено още: надеждни, иновативни и компетентни.

KARCHER е сила известна по целия свят. А щом стане дума за чистота, то професионална такава може да предложат техниките на Керхер. Те са истинско предизвикателство за всеки почитател на хигиена, чистота до блясък и безупречност.

Сред техники, уреди и цялостно производство от Керхер се открояват най-силно:

Градински помпи; Водоструйки; Колички за маркучи; Естрактори; Метачни машини; Маркучи за вода; Напоителни системи; Подопочистващи автомати; Пароструйки; Подочистачки; Прахосмукачки; Потопяеми помпи; Хидрофорни помпи; Прахоуловители; Пръскачки; Уреди за почистване на прозорци.